spinservis.cz / O firmě / Tiskové zprávy / Nejnovější verze nástroje PersonalEffect od XMPie byla uvedena na GRAPH EXPO 2012

16.11.2012

Novinka přináší možnosti nové generace dokumentového formátu XLIM a vylepšení pro práci s daty, která šetří čas. S e-maily lze pracovat jako s XLIM dokumenty a uživatelé mohou také využít podporu pro Adobe CS6.

Praha, 14. listopadu 2012 – Společnost XMPie, kterou vlastní společnost Xerox a která patří mezi přední poskytovatele softwarových řešení pro řízení individualizované komunikace (ICM), představila na veletrhu GRAPH EXPO 2012 novou verzi nástroje PersonalEffect 6. Nejnovější verze rodiny desktopových a serverových řešení pro 1:1 multikanálovou komunikaci zlepšuje a sjednocuje hlavní funkce programu pro lepší komunikaci a spolehlivost.

Uživatelé formátu XMPie XLIM, který umožňuje rychlou produkci graficky jednoduchých dokumentů, ocení možnost použití tohoto formátu v PersonalEffect 6.  Díky podpoře dynamických tabulek, sledování a ovládání automatického toku textu mohou designéři vytvářet rozsáhlé návrhy v rámci prostředí programu Adobe InDesign. To vše při udržení rychlosti procesů a vysoké produktivity umožněné formátem XLIM. Navíc „engine“, na kterém je XLIM postaven, nyní plně spolupracuje s původním PDF formátem, což znamená větší úsporu času díky eliminaci konverze z PostScript na PDF.

PersonalEffect 6 přináší také značné zlepšení výkonu, spolehlivosti a použitelnosti služby XMPie e-Mail Service. V praxi to znamená, že uživatelé mají nyní možnost výběru ze dvou workflows pro vytváření personalizovaných e-mailů a jejich doručování. Nová možnost workflow přenáší tvorbu e-mailů na poskytovatele služby elektronické pošty, což umožní až 16x vyšší výkon a rychlost doručování. Vylepšení HTML/TXT editoru, např. importovaný odkaz na ADOR Object sloužící jako funkce „Zobraz v prohlížeči“, statické nahrávání obrázků  a další. Také umožňují rychlejší a snazší vytváření e-mailových projektů v konzoli uProduce.

Genna Trombley, Account Coordinator v DMX Marketing Group, je nadšena z nových možností práce s e-mailem a produktivností PersonalEffect 6. „Příprava kampaně se zhruba 100 000 příjemci, která běžně zabírala 8 - 10 hodin času, nyní zabere jednu hodinu. Navíc zlepšené možnosti e-mailu nabízí simultánní doručování, což nám zajistí lepší načasování doručování pro všechny ve stejnou dobu a konkrétní výsledky.“

Další zlepšení u PersonalEffect 6:

• PersonalEffect 6 podporuje Creative Suite 6. Výsledkem pro uživatele může být využití nových funkcí, jako implementace v 64bitovém rozhraní nebo úprava textových rámečků.
  • Nová funkce ulmage On Demand optimalizuje poskytování webových stránek a e-mailů obsahujících personalizované obrázky, které jsou vytvářeny za běhu.
  • Nová metoda pro práci se zdroji dat ve formě souborů šetří čas a přináší spolehlivější práci s daty.
  • Z lepšení sledování výkonu pro skupinové úkoly zahrnující rychlejší vkládání získaných dat do databáze a sníženou konzumaci SQL serverových zdrojů.