spinservis.cz / O firmě / Tiskové zprávy / Xerox bodoval v oceněních Must See ‘ems na výstavě Graph Expo 2008

Xerox bodoval v oceněních Must See ‘ems na výstavě Graph Expo 2008

03.12.2008

Praha, 3. listopadu 2008 - Digitální tiskové technologie Xerox si z výstavy Graph Expo 2008 odvezly sedm ocenění, přičemž uspěly ve třech kategoriích. Systémy Xerox iGen4™ Press a Xerox 700 Digital Color Press určovaly směr a oba získaly prestižní vyznamenání „Must See ‘ems”.

Kromě dvou ocenění „Must See ‘ems“ získaly výrobky Xerox tři ocenění „Worth-A-Look” a dvě ocenění „Encore Worth-A-Look”. Veškerá ocenění byla oznámena, když se v Chicagu setkal tiskový průmysl u příležitosti největší letošní výstavy.

Ocenění „Must See 'ems", sponzorované agenturou PrintCom Consulting Group, získávají unikátní, inovativní a nejpřesvědčivější výrobky a služby na výstavě. Výrobky a služby se oceňují na základě nezávislého hodnocení konkurenčních nabídek. Ocenění vybírá skupina konzultantů tiskového průmyslu a účastníků mimo řady dodavatelů.

Must See ‘ems:

• Xerox iGen4 Press staví na úspěchu systému iGen3 a v rámci veletrhu Graph Expo byl poprvé k vidění v USA. S vynikající kvalitou zobrazení umožňuje produkci špičkových collaterálů, materiálů pro přímý marketing a speciálních fotografických výstupů – tyto tiskové úlohy obvykle vytvářejí největší zisky.
  • Xerox 700 Digital Color Press rovněž debutoval v USA. Při rychlosti tisku 70 stránek za minutu přináší produkční možnosti za dostupnou cenu a otevírá tak bránu k dostupnému digitálnímu tisku a ziskovým barevným výstupům. Systém nabízí produkční možnosti jako zpracování papírů s povrchovou úpravou, podporu papírů s vysokou gramáží a možnosti podavačů a dokončování.

Worth-A-Look:

• Software Xerox FreeFlow® Express to Print je cenově dostupný a navržený s ohledem na specifické potřeby základních digitálních tiskových operací. Express to Print automatizuje často se opakující úlohy a rutinní přípravy tiskových úloh a tím zefektivňuje správu úloh a zvyšuje produktivitu.
  • Systém Xerox DocuColor® 5000AP Digital Press tiskne ve výjimečné kvalitě rychlostí 50 stran za minutu bez ohledu na gramáž a může automaticky otáčet papíry s vysokou gramáží, čímž se řadí mezi nejproduktivnější systémy ve své cenové kategorii.
  • Systém Xerox 650™CF černobílá kontinuální tiskárna slučuje rychlost, jednoduchost použití, výjimečnou kvalitu tisku a produktivitu práce do výkonného zařízení. Systém používá technologii „zábleskové fixace barviva“ (flash fusing) – unikátní proces, který rozsvítí xenonové světlo s vysokou intenzitou 2000krát za sekundu a tím fixuje obraz na papír – což umožňuje tisknout na širší škálu papírů a jiných médií, včetně integrovaných karet, ofsetového samopropisu a bezobálkové formuláře s tlakovým lepidlem.

Encore Must See ‘ems:

• Produkční systém Xerox Nuvera® 288 EA Perfecting Production System je lídrem na trhu v kvalitě zobrazení, rychlosti a produktivitě a nyní obsahuje Xerox Tape Binder pro jednoduchou produkci vázaných knih a manuálů od 15 do 125 listů.
  • Systém Xerox DocuColor 8000AP Digital Press tiskne rychlostí 80 stránek za minutu a nyní je k dispozici se systémem Automated Color Quality Suite Press Matching System. Tento tisk dosahuje výjimečné kvality zobrazení a pomáhá zákazníkům dosahovat dalších zisků.

XEROX CZECH REPUBLIC prodává na našem trhu publikační tiskové systémy, černobílé a plnobarevné multifunkční kopírovací stroje s faxy a tiskárnami, velkoformátové stroje a tiskárny, stejně jako software pro document management. Ke všem strojům dodává Xerox i spotřební materiál a poskytuje kompletní servis a údržbu. Do nabídky firmy rovněž patří celá škála služeb od pronájmu strojů až po outsourcing, kterému se věnuje samostatná divize XGS (Xerox Global Services).