spinservis.cz / O firmě / Tiskové zprávy / Nové barevné systémy Xerox 800/1000 slaví úspěch díky kvalitě výstupů a rychlosti

17.08.2010

17. 08. 2010 Nové barevné systémy Xerox 800/1000 slaví úspěch díky kvalitě výstupů a rychlosti

Praha, 17. srpna 2010 – Nové barevné produkční systémy Xerox 800/1000 zanechaly výborný první dojem. Tiskárny po celém světě je instalují, aby vytvořily živé výstupy na široké škále médií.

Systémy s rychlostí tisku 80, respektive 100 stránek za minutu, jsou ideální pro poskytovatele tiskových služeb, kteří chtějí rozšířit svoji činnost a vytvářet celobarevné aplikace, jako jsou prodejní materiály a nástroje pro přímý marketing.

„Je to poprvé, kdy je přidání speciálních efektů, jakým je například čirý lak, realizované přes pátou stanici na produkčním barevném systému Xerox,“ řekl Jim Hamilton, ředitel skupiny Production Hardware Consulting Services společnosti InfoTrends. „Jsem přesvědčený, že zákazníci tuto velkou výhodu využijí při tvorbě a prodeji obsahu s přidanou hodnotou, který překračuje možnosti produkčních systémů se čtyřmi stanicemi.“

Instalace barevných systémů Xerox 800/1000:

* James River Press bude spolu se společností Mailing Services na barevném systému Xerox 800 nabízet špičkové tiskové úlohy s variabilními daty širokému spektru současných i potenciálních zákazníků. Obě společnosti se sídlem v Richmondu ve Virginii vytvoří 5 000 kusů trojdílných letáků v sedmi různých verzích a s personalizovanými výstupy na obou stranách.

* Publication Printers, výhradní tiskárna týmu Denver Broncos, zakoupila barevný systém Xerox 1000, aby rozšířila své digitální tiskové kapacity. Tato full-servisová tiskařská společnost bude systém a jeho funkci čirého laku používat pro tisk barevných aplikací v nízkých objemech a úloh s variabilními daty a pro testování internetových tiskových aplikací.

* Serbin Printing si vybrala barevný systém Xerox 1000 poté, co fungovala jako testovací místo. „Měli jsme příležitost vyzkoušet si systém Xerox 1000 ještě před jeho uvedením a to, co jsme viděli, nás nadchlo. Pochopili jsme, že tento systém by nám pomohl řídit naše rostoucí aktivity v oblasti tisku knih,“ řekl Mark Serbin, prezident společnosti Serbin Printing.

Tiskařská společnost nabízející kompletní služby se sídlem v Sarasotě na Floridě používá služby Xerox FreeFlow® Web Services a UDirect® Studio od XMPie, aby vytvořila více aplikací a nové zdroje příjmů. Rovněž využívá sadu ProfitAccelerator® Business Development Tools společnosti Xerox pro získávání nových zákazníků.

* Společnost Sir Speedy Printing and Marketing Services z východní Tampy je první z franšízové skupiny Sir Speedy, která si zakoupila barevný systém Xerox 800. Sir Speedy se zaměřuje na mezipodnikový trh a na zařízení bude tisknout brožury, pohlednice, dveřní vývěsky, letáky a vizitky. Personalizované tiskové úlohy bude podporovat uDirect Classic od XMPie.

* Herts Display, Premier Partner společnosti Xerox v Británii a rovněž testovací místo, zakoupil první dva systémy Xerox 1000 v Evropě. Tiskařská a papírenská společnost využije stroje k vytvoření široké škály aplikací, jako jsou letáky, bulletiny, brožury a dokumenty s variabilními daty.